Over 80 dagen: #WielerShirtWeek

Voor het derde achtereenvolgende derde jaar zamelt de  'Prowise VoetbalShirtWeek' geld in voor de strijd tegen ALS via de stichting Topsport for Life. Concept is simpel: maak een selfie in je favoriete voetbalshirt, post het op je social media en sponsor voor een kleiner of groter bedrag.

Als wielerliefhebbers ligt onze kast vaak vol met de meest fraaie wielershirts. Vandaar het idee om
dit jaar de #WielerShirtWeek het levenslicht te laten zien. Hetzelfde idee, hetzelfde doel maar andere shirts!


Ben je wielergek doe dan mee met de #WielerShirtWeek: pak je wielershirt en maak die selfie! Het concept is laagdrempelig en super simpel: maak een selfie in je favoriete wielershirt, post dit op social media met de tekst “ik maak €1,00 over aan de #WielerShirtWeek en steun daarmee Topsport For Life“ met een donatie.

Je kunt via de sites Long term NL challenge en Long term BE challenge ook meedoen met de #WielerShirtWeek challenge en langs alle Nederlandse of Belgische voetbalstadiums gaan rijden. Je 'resultaat' kun je opvragen en er een social media plaatje van maken. Dat plaatje bevat meteen je Strava profiel foto. Makkelijker kunnen we het niet maken! Wat let je om mee te doen?

De #WielerShirtWeek loopt van 25 mei t/m/ 29 mei. Om extra aandacht te vragen voor de #WielerShirtWeek rijd ik een tocht van 485km, langs alle Nederlandse steden waar ooit een grote ronde startte,

Meer info  op http://www.wielershirtweek.nl/ en bekijk ook de VoetbalShirtWeek testimonial:


Reacties

Populaire posts van deze blog

1 oktober 2022 stopt de Long term NL/BE challenge

Tour des grands departs

1018 gemeentes.... oude tijden herleven