Nieuwe release online

Een enkeling was het al opgevallen. Afgelopen woensdag heb ik versie 12.00 van de Long term NL/BE challenge online gezet. In de vorige post kondigde ik aan welke grote en kleinere updates in deze release opgenomen zijn en die zijn dus inmiddels beschikbaar in zowel de Nederlandse als de Belgische site.



De meest in het oog springende toevoegingen zijn de 'Challenge Plus+' uitdagingen. Dit zijn 2 mini challenges. De achtergrond beschreef ik reeds in de vorige post. Met de 'Grenspalen challenge' kun je afvinken langs welke karakteristieke grenspalen die de Belgisch/Nederlandse grens markeren je reeds bent gefietst. Deze challenge is geïnspireerd op de 'Grenspalenklassieker' (maar daar overigens niet gelieerd aan en staat verder op zichzelf). In het kader van de '#WielerShirtWeek', die ik samen met mijn broer vorm aan het geven ben, heb ik de '#WielerShirtWeek' challenge gebouwd. Hierbij is het de bedoeling om langs zoveel mogelijk voetbalstadions te rijden, e.e.a. dus om aandacht te vragen voor de '#WielerShirtWeek' en de daaraan gekoppelde '#VoetbalShirtWeek'.

Je kunt je eerste resultaten laten bepalen voor te kiezen voor "Bekijk de 'Long term NL challenge Plus+' uitdagingen" en daarna één van de update functies te kiezen. Daarna worden al je ritten uit Strava nagelopen om een resultaat uit te rekenen. Het kan dus even duren voordat je resultaat uitgerekend is. Hier kun je nog wat achtregrondinformatie lezen en in de vorige blog post staat ook nog wat informatie met o.a. deze video:



Beide toevoegingen zijn momenteel nog 'experimenteel' en kunnen nog enkele kinderziektes bevatten of moeten nog verfijnd worden v.w.b. kaartgebruik.

Daarnaast is de Luxemburg challenge ook voorzien van een nieuw jasje en is de Gpx checker uitgebreid met de mogelijkheid om ook je jaarresultaat zichtbaar te maken.

Have fun and ride safe!

Reacties

Populaire posts van deze blog

1 oktober 2022 stopt de Long term NL/BE challenge

Tour des grands departs

1018 gemeentes.... oude tijden herleven